Suomalaistaustainen Elsa Hosk seksikkäänä videolla – muistuttaa aurinkorasvan tärkeydestä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Supermalli Elsa Hosk nähdään usein hyvin näyttävissä kuvissa, joissa hän esittelee vartaloaan seksikkäissä alusvaatteissa ja bikineissä. Nyt 31-vuotias Elsa Hosk haluaa muistuttaa seuraajiaan aurinkorasvan tärkeydestä.

Elsa Hosk on julkaissut Instagram-seuraajiensa iloksi videon, jossa hän levittää vartalolleen aurinkorasvaa. Naisella on videolla yllään näyttävät vihreät bikinit. Tähti viettää usein aurinkoisia päiviä kuvistaan päätellen ulkona pikkuruisissa uima-asuissa, minkä vuoksi onkin ensisijaisen tärkeää suojautua auringon vaaralliselta säteilyltä.

Elsa Hosk on tehnyt vuosikausien ajan menestyksekästä mallinuraa. Puoliksi suomalainen tähti tunnetaan erityisesti alusvaatemerkki Victoria’s Secretin edustajana, minkä lisäksi nainen julkaisee seksikkäitä asukuvia usein myös sosiaalisessa mediassa.

View this post on Instagram

Don’t forget sunscreen☀️

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on