Hilary Duff nautiskeli bikineissä: ”Tätä ei ikinä tapahdu”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hilary Duff nousi aikoinaan maailmankuuluksi tähdeksi ja teini-idoliksi Lizzie McGuire -sarjan ansiosta. Nykyään 32-vuotias näyttelijä on kahden lapsen kiireinen äiti. Nyt Duff on ehtinyt levähtämään kiireiden keskellä. Tähti jakoi Instagramissa kuvan, jossa hän nautiskelee bikineissä uimapatjan päällä. Duffin mukaan kyseessä on harvinaista herkkua.

– Tätä ei ikinä tapahdu. Tämä päivä voisi olla vielä chillimpi jos voisin pysäyttää juoksevat ajatukseni maailmanlopusta, autotallin sotkujen siivoamisesta sekä hedelmien, vihannesten ja lasteni juomien vesilasillisten määrästä, Duff kirjoitti.

Viime vuonna Matthew Koman kanssa naimisiin menneellä Hilary Duffilla on kaksi lasta, kahdeksanvuotias Luca ja yksivuotias Banks. Tähti kiinnitettiin taannoin Lizzie McGuiren uusia edesottamuksia kuvaavaan Disney+ -sarjaan, jonka tuotanto on kuitenkin jäissä koronakriisin vuoksi.