Vanderpump Rules -sarjasta erotettu Stassi Schroeder odottaa tyttövauvaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanderpump Rules -televisiosarjasta tunnetuksi realitytähti ja kirjailija Stassi Schroeder odottaa ensimmäistä lastaan hänen kihlattunsa Beau Clarkin kanssa. Nyt nainen vahvisti tiedon hänen Instagram-kanavallaan ja kertoi myös tulevan lapsen sukupuolen.

Stassi Schroeder on julkaissut suloisen yhteiskuvan, jossa hän poseeraa 40-vuotiaan kihlattunsa Beau Clarkin kanssa. Kuvassa Schroeder kertoo olevansa raskaana ja odottavansa tyttövauvaa. Clark pitää käsissään suloista pinkkiä vauvan bodya, johon on painettu aihetunniste #OOTD, joka tarkoittaa päivän asua.

Vanderpump Rules -televisiosarjassa seurattiin erityisen pitkään vaalean kaunottaren Stassi Schroederin elämän vaiheita, mutta Bravo-kanava yllätti kuitenkin taannoin katsojat erottamalla tähden sarjasta rasistisen käytöksen vuoksi. Samalla kerralla sarjasta erotettiin tuoreimmalla kaudella debyyttiesiintymisensä tehneet komistukset Max Boyens ja Brett Caprioni sekä ensimmäisestä kaudesta lähtien mukana ollut Kristen Doute. Heistä jokainen sai sarjasta potkut rasististen käytöksen vuoksi.