Billie Eilish oli joutua terapiaan Justin Bieber -pakkomielteen vuoksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja-lauluntekijä Billie Eilish tunnetaan poptähti Justin Bieberin pitkäaikaisena fanina. Välillä fanitus oli saada jopa huolestuttavia piirteitä, kuten tähden äiti Maggie Baird paljasti tyttärensä Me & Dad Radio -podcastissa.

Äiti kertoi tähden Bieber-fanituksen saaneen niin pakkomielteisiä piirteitä, että hän harkitsi tyttärensä laittamista terapiaan. Maggie kertoo 10-vuotiaan Billien kuunnelleen Bieberiä matkoilla tanssitunneille ja vain itkeneen koko ajan. Tyttären tunteita kuumensi etenkin As Long As You Love Me -kappaleen musiikkivideo.

– Ja se musiikkivideo… Billie puhui siitä jatkuvasti, oli tohkeissaan sen ilmestymisestä ja vain itki ja itki… Haluan tunnustaa harkinneemme sinun laittamista terapiaan, sillä olit niin tuskissasi Justin Bieberin vuoksi, Maggie avautui.

Nykyään 18-vuotias Billie Eilish tosin totesi äidilleen, ettei itkeminen johtunut niinkään Bieberistä. Tähden mukaan hänen elämässään oli vaihe, jolloin hän itki lähes päivittäin. Nykyään tähti kertoo olevansa onnellisempi ja sen myötä myös itkeminen on huomattavasti harvinaisempaa.