Shia LaBeouf uppoutui rooliinsa – otti rintakehän kokoisen tatuoinnin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Shia LaBeouf nähdään tulevan The Tax Collector -rikoselokuvan pääroolissa rikollispomolle työskentelevänä verottajana. Tähden on paljastettu osoittaneen melkoista omistautumista roolia varten.

Useimpien elokuvien tapauksessa roolihahmojen tatuoinnit ovat todellisuudessa vain väliaikaisia siirtotatuointeja. Ohjaaja David Ayer on kuitenkin paljastanut LaBeoufin menneen pidemmälle. Hän otti roolia varten todellisen, koko rintakehän kokoisen tatuoinnin.

– LaBeouf on yksi parhaista näyttelijöistä joiden kanssa olen työskennellyt, ja hän omistautuu työhön koko kehollaan ja sielullaan. Häneltä revittiin hammas Fury-elokuvassa ja Tax Collectoria varten hän tatuoitti koko rintakehänsä. Hän uppoutuu rooleihin täysillä, enkä ole nähnyt koskaan samanlaista omistautumista, Ayer paljasti SlashFilm-sivustolle.

Ohjaaja David Ayer tunnetaan kovaotteisista elokuvistaan kuten Poliisit, Fury ja Sabotage. The Tax Collector saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 7. elokuuta.