Demi Rose esitteli pikkuruiset bikininsä – asu ei jättänyt mitään arvailujen varaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose on tunnettu hänen näyttävistä kuvistaan ja kurvikkaasta vartalostaan. Tähti poseeraa yleensä melko vähäpukeisena, minkä vuoksi naisen tuoreet bikinikuvat eivät olleetkaan poikkeus.

Demi Rose julkaisi hänen 14,1 miljoonan seuraajansa iloksi kaksi kuvaa, joissa nainen nähdään pienissä bikineissä. 25-vuotias kaunotar päätti esitellä itseään ja kuuluisaa tiimalasivartaloaan joka kuvakulmasta, mikä onnistuikin hyvin peilikuvan avulla.

Kuvassa naisella on yllä näyttävät raidalliset bikinit, joissa on hyvin vähän kangasta. Nainen ei halua peitellä pyöreästä takapuolesta senttiäkään, minkä vuoksi hänen ylleen onkin valikoitunut tangamalliset alaosat. Demi Rosen kurvikas vartalo näyttää niin muodokkaalta, että sen aitoutta voi olla vaikeaa edes uskoa todeksi.