Glee-tähti Naya Rivera löydettiin kuolleena

Viihdeuutiset · Stara.fi

Olemme viime päivinä seuranneet tiiviisti Glee-hittisarjasta tutun näyttelijä Naya Riveran etsintöjä, kun hänen nelivuotias Josey-poikansa löydettiin yllättäen yksin veneestä. Nyt etsinnät ovat päättyneet suru-uutiseen, kun Riveran ruumis löydettiin.

33-vuotias näyttelijätär oli hukkunut lähdettyään poikansa kanssa veneretkelle ja tämän hetken tietojen mukaan uimaan. Pojan mukaan äiti ei noussut enää takaisin veneeseen, mutta tiedot ovat tässä vaiheessa vielä haitaria. Poliisin mukaan tapaukseen ei epäillä liittyvän rikosta eikä tapausta epäillä itsemurhaksi.

Glee-sarjan tähtiä on kohdannut tähän mennessä monet tragediat, ja Hollywoodissa kuiskutellaankin nyt, että sarja olisi kirottu. Riveran odottamaton kuolema on vain yksi monista suru-uutisista hittisarjan kulisseissa.