Katherine Heigl keksi huvittavan leikin – muutti olohuoneensa baariksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen näyttelijä Katherine Heigl on tunnettu monista elokuvista ja suositusta Greyn anatomia – televisiosarjasta. 41-vuotias nainen on viettänyt paljon aikaansa karanteenissa kotonaan hänen miehensä Josh Kelleyn ja heidän kolmen lapsensa kanssa.

Nyt Katherine Heigl esitteli hänen Instagram-kanavalleen julkaisemalla videollaan millaista ajanvietettä hän on keksinyt kolmevuotiaan Joshua-poikansa kanssa. Äiti ja poika leikkivät olevansa baarissa iloisten tuntien aikaan nauttimassa maittavista drinkeistä, hyvästä musiikista ja soljuvasta keskustelusta.

Katherine Heigl kippistelee poikansa Joshuan kanssa mehulaseilla. Äiti kehuu poikansa asuvalintaa ja etenkin hienoa kypärää, jonka Joshua on päättänyt laittaa päähänsä. Baarissa on äidin mukaan loistava baarimikko ja mukava tunnelma, koska paikan päälle saa saapua vaikka pyjama päällä.