Myytinmurtajat-tähti Grant Imahara on kuollut

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Myytinmurtajat ja White Rabbit Project -sarjoista tunnettu Grant Imahara on kuollut. Televisiouransa lisäksi Hollywoodin erikoistehostevelhona ja sähköteknikkona työskenellyt mies oli kuollessaan 49-vuotias.

Uutisen Imaharan kuolemasta on vahvistanut Discovery-kanavan edustaja, joka kuvailee häntä tärkeäksi osaksi kanavaa ja upeaksi mieheksi. Kuolemaa kommentoi myös muun muassa Myytinmurtajien Adam Savage, joka kuvaili Imaharan kanssa työskentelyä aina hauskaksi ja kertoi jäävänsä kaipaamaan ystäväänsä. The Hollywood Reporter -lehden mukaan tähti kuoli aivoanerysman seurauksena.

Imahara liittyi suosittuun Myytinmurtajat-sarjaan sen kolmannella tuotantokaudella vuonna 2005. Hän erikoistui valmistamaan sarjan kokeissa käytettyjä robotteja ja elektronisia viritelmiä. Mies jätti sarjan Kari Byronin ja Tory Bellecin kanssa vuonna 2014. Myytinmurtajat-sarjan jälkeen Imahara nähtiin Netflixin White Rabbit -sarjassa Byronin ja Bellecin kanssa. Hän on myös työstänyt erikoistehosteita muun muassa Jurassic Park, The Matrix ja Star Wars -elokuviin.