TikTok-käyttäjä paljasti ikänsä – seuraajat luulivat 20 vuotta nuoremmaksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Newyorkilainen kahden lapsen äiti on alkanut saavuttamaan seuraajia TikTokissa. Ensimmäisen läpimurtovideonsa stylistinä toimiva Gail Murray-Gonzales teki kun hän paljasti sovelluksessa muille käyttäjille oman ikänsä.

Gail Murray-Gonzales tiesi, että hänen ikänsä tulee olemaan muille yllätys, minkä vuoksi hän teki siitä oman TikTok-videon. Videolla nainen on selkä kameraan päin, jolloin muut näkevät vain naisen nuorekkaat pitkät hiukset ja timmin vartalon trendikkäissä vaatteissa.

Videolla nainen paljastaa aluksi, että hänellä on kaksi lasta. Sen jälkeen hän paljastaa, että hän on ollut naimisissa jo 23 vuotta. Lopulta nainen kääntyy ja yllättää katsojat kertomalla, että hän on tarkalleen 46-vuotias. Muilla naisen videoilla on noin 40.000 katselukertaa, mutta tämä video on kerännyt jo yli 1,9 miljoonaa katselua.

@simplygailg

Shocks people every time but I’m grown. 😂 #over40 #blackdontcrack #melaninmagic #blackgirlmagic #fyp #summerlooks #over30

♬ Back Up – DeJ Loaf