Auringonlasku-videolle huvittava käänne – koira teki tarpeensa etualalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kauniit auringonlaskut ja -nousut ovat sellaisia näkyjä, jotka saavat aina mykistymään ja pysähtymään. Moni yrittääkin taltioida kauniin tilanteen usein videolle, mutta vain harvoin päivän päättyminen tai alkaminen näyttää niin kauniilta kamerasta katsottuna kuin paikan päällä.

Nyt huvittavalla YouTube-videolla nähdään tilanne, jossa lemmikki päättää tulla videokuvaan kesken kaiken. Koiran omistaja on halunnut kuvata upean auringonlaskun videolle veneestä, jolloin koira on kävellyt kuvan keskelle veneen keulaan.

Videolla nähdään miten koira asettuu kumaraan asentoon ja alkaa ulostamaan. Ilmeisesti myös lemmikki on halunnut samaan aikaan nauttia kauniista näkymästä kun sille on tullut iso hätä. Koiran tarpeiden teko kestää huvittavan pitkään, mikä on osan mielestä pilannut videon, mutta osa kommentoijista pitää sen vuoksi videota entistäkin onnistuneempana.