Brooklyn Beckham kosi tyttöystäväänsä: ”Olen maailman onnekkain”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

David ja Victoria Beckhamin vanhin poika Brooklyn Beckham on nähty julkisuudessa useiden kaunottarien kanssa erottuaan näyttelijä Chloe Moretzin kanssa. Nyt hän on kuitenkin asettunut aloilleen ja pyytänyt tyttöystäväänsä Nicola Peltzia vaimokseen.

Brooklyn Beckham on löytänyt rinnalleen itseään neljä vuotta vanhemman Nicola Peltzin, jota Beckham esitteleekin sosiaalisessa mediassa usein. Valokuvausta harrastava 21-vuotias Beckham on nyt kosinut 25-vuotiasta tyttöystäväänsä ja kertonut tuoreet ilouutiset sosiaalisessa mediassa kauniin yhteiskuvan avulla.

Brooklyn Beckham kertoo kuvatekstissään kosineensa omaa sielunkumppaniaan kaksi viikkoa sitten. Nuorukainen pitää itseään maailman onnellisempana miehenä Nicola Peltzin vastattua myöntävästi kosintaan. Beckham odottaakin jo innolla tulevia häitä ja sitä, että hänestä tulee joku päivä isä.