Damian Hurley kuumissa yhteiskuvissa Irina Shaykin kanssa – lupaava mallin ura edessä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Elizabeth Hurleylla on 18-vuotias poika Damian. Damian on saanut paljon huomiota osakseen näyttävällä ulkonäöllään, mikä on johtanut myös siihen, että poika on onnistunut aloittamaan hyvin lupaavan uran mallina.

Nyt Damian Hurley nähdään yhteiskuvissa supermalli Irina Shaykin kanssa. Kaksikko on poseerannut Steven Meiselin ohjaamassa ja kuvaamassa kampanjassa, jossa Hurley ja Shayk ovat toimineet mallina uudelle Pat McGrath Labs ripsivärille.

Irina Shayk on 34-vuotias venäläinen malli, joka on toiminut muun muassa Sports Illustrated -lehden uimapukunumeroissa vuosina 2007-2015. Kuumassa mainosvideossa nainen makaa nuoren Damian Hurleyn päällä ja poseeraa viettelevästi kameralle.