Glee-tähdet kokoontuivat muistamaan Naya Riveraa – pitelivät toisiaan kädestä järven rannalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Glee-hittisarjan tähti Naya Rivera kuoli traagisesti hukuttuaan Kalifornian Piru-järveen veneretkellä. Viranomaiset löysivät tähden ruumiin vuorokausia kestäneiden etsintöjen päätteeksi.

33-vuotiaana kuolleen Riveran sukylaiset, ystävät ja fanit ovat sittemmin muistaneet edesmennyttä tähteä. Joukko Glee-sarjan tähtiä kokoontui Piru-järven rannalle, jossa heidät kuvattiin pitelemässä toisiaan kädestä.

Toistaiseksi on epäselvää kuinka todennäköisesti uimassa ollut Naya Rivera hukkui. Today-sivuston mukaan viranomaiset pitävät mahdollisena että hän vietti viimeiset hetkensä pelastaen lastaan vedestä veneeseen. Tähden nelivuotias Josey-poika löydettiin nimittäin vahingoittumattomana Riveran vuokraamasta veneestä.