Iggy Azalea paljasti lapsensa nimen Instagramissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australialainen poptähti Iggy Azalea yllätti alkukesästä faninsa paljastamalla, että hän on saanut vauvan. Nyt hän on paljastanut julkisuuteen myös tuoreen poikansa nimen.

Iggy Azalea julkaisi Instagramissa äänitteen, jossa hänet kuullaan puhumassa lapselleen. Tähti kutsuu poikaansa nimellä Onyx. Iggy ei ole toistaiseksi julkaissut videoita tai kuvia lapsesta sosiaalisessa mediassa.

Onyx-nimi viittaa korujen materiaalina suosittuun onyksi-puolijalokiveen. Myös Iggy Azalean oma Amethyst-synnyinnimi viittaa suosittuun korukiveen, ametistiin. Onyxin isä on australialaistähden poikaystävä, amerikkalainen räppäri Playboi Carti.

 

View this post on Instagram

Baby boyyyyyyy 🥺

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic) on