Miranda Kerr vaalii yhteisiä treffi-iltoja – näin näyttävä iltameikki syntyy

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australialainen huippumalli ja yritysjohtaja Miranda Kerr meni kolme vuotta sitten naimisiin Evan Spiegelin kanssa. Nyt pariskunnalla on jo kaksi lasta, kaksivuotias Hart ja yhdeksän kuukauden ikäinen Myles.

Pienten lasten vanhemmille yhteinen laatuaika on asia, jota tulee vaalia avioliiton hyvinvoinnin vuoksi. Miranda Kerr ja Evan Spiegel harrastavat yhteisiä treffi-iltoja, jollaiseen Kerr valmistautuu nyt Vogue-sivuston julkaisemalla videolla.

Miranda Kerrin mukaan omasta henkisestä hyvinvoinnista tulee pitää hyvää huolta oman jaksamisen kannalta. Pienet hetket, jolloin 37-vuotias pienten lasten äiti käyttää aikaa itseensä, ovat naiselle hyvin tärkeitä. Videolla tähti esittelee miten hän hieroo ja hoitaa kasvojaan ja tekee itselleen kevyen treffimeikin, jonka huomion keskipisteenä ovat punaiset huulet.