Nainen meni naimisiin poikapuolensa kanssa – erosi ensin tämän isästä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Marina Balmasheva on venäläinen nainen, jota seuraa Instagramissa jo yli 435.000 ihmistä. Naisen seuraajat antoivat Balmashevalle kuitenkin hieman negatiivisempaa palautetta huomattuaan, että hän meni poikapuolensa kanssa naimisiin.

https://www.instagram.com/p/CCgYG3LnOE2/

Marina Balmasheva oli yhdessä hänen aviomiehensä Alexei Shavyrinin kanssa noin kymmenen vuoden ajan. Heidän liittonsa päättyi kuitenkin eroon. Alexeilla oli aiemmasta liitostaan poika Vladimir, joka oli seitsemän vuoden ikäinen Marinan ollessa 22 vuotta.

Marina ja Alexei erosivat kolme vuotta sitten, minkä jälkeen nainen löysi rakkauden Alexein vanhimman pojan Vladimirin kanssa. Nyt 35-vuotias Marina ja 20-vuotias Vladimir ovat Daily Mail -sivuston mukaan menneet naimisiin ja odottavat yhdessä lasta.

https://www.instagram.com/p/CCfxBg9qIrY/

Marina sai aikaan melkoisen kommenttivyöryn seuraajiltaan julkaistuaan kuvan, jossa hän oli 22-vuotiaana seitsemänvuotiaan Vladimirin vierellä. Marinan mukaan hän ei ole enää puheväleissä entisen miehensä kanssa, koska Alexei ei hyväksy Marinan ja poikansa liittoa.

https://www.instagram.com/p/B_2ozglHQ_J/