Tekashi 6ix9ine poisti kaikki sometilinsä – asianajaja paljasti syyn

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri Tekashi 6ix9ine ei ole pitänyt erityisen matalaa profiilia suorittaessaan tuomiotaan kotoa käsin, sillä hän on julkaissut uutta musiikkia ja jopa musiikkivideoita. Entisiä rikoskumppaneitaan ilmiantanut tähti on kuitenkin nyt poistanut kaikki sosiaalisen median tilinsä.

Fanien yllätykseksi Tekashi 6ix9inen Instagram-tili on kadonnut, kuten myös tähden muut henkilökohtaiset sometilit. Räppärin asianajaja Lance Lazzaro on avannut päätöksen syitä Complex-sivustolle. Kyseessä on varotoimenpide jolla pyritääin suojelemaan 6ix9ineä.

– 6ix9inen kotiasresti päättyy 31. heinäkuuta. Päätimme varmuuden vuoksi että hänen täytyy sulkea kaikki sometilinsä ja pitää matalaa profiilia loppuajan. Pyrimme pitämään huolen ettei julkisuuteen vuoda tietoa, jonka perusteella jengiläiset voisivat selvittää hänen sijaintinsa, Lazzaro paljasti.

Tekashi 6ix9inen tarkoituksena ei ole kuitenkaan eristäytyä tuomion päättymisen jälkeen. Lazzaron mukaan räppäri tulee jatkamaan musiikin julkaisua ja esiintymisiä entisen jenginsä jäsenten koston uhasta huolimatta.