Emily Ratajkowski upeana bikineissään – nauttii kesästä uimarannalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Emily Ratajkowski esittelee avujaan sosiaalisessa mediassa lähes päivittäin. Ratajkowski on tällä hetkellä yksi suosituimmista bikinimalleista upean mallivartalonsa ansiosta. Nainen suunnittelee myös omia uima-asuja Inamorata-merkkinsä alla.

Nyt Emily Ratajkowski julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jossa nainen nähdään uimarannalla nauttimassa lämpimästä kesäpäivästä. 28-vuotias Ratajkowski on valinnut ylleen tyylikkäät mustat bikinit, jotka ovat mitä luultavimmin naisen omasta mallistosta peräisin.

Emily Ratajkowski näyttää viettävän päiväänsä julkisella uimarannalla, jossa on paljon muitakin ihmisiä. Tämä on nykyään melko harvinaista kuuluisille tähdille, jotka usein suojelevatkin yksityisyyttään ja viettävät kesäpäiviään vain yksityisillä uimarannoilla tai omalla uima-altaalla.