Jim Carrey paljasti – Renee Zellweger oli hänen elämänsä rakkaus

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Jim Carrey tunnetaan muun muassa elokuvista kuten Truman Show ja Ace Ventura – lemmikkidekkarista. Pitkän uran näyttelijänä tehnyt mies on myös julkaissut oman elämäkerran, joka kantaa nimeä Memoirs and Misinformation.

Jim Carrey on kirjassaan muistellut menneitä suhteitaan ja rakkauselämäänsä. 58-vuotias Carrey on sitä mieltä, että näyttelijä Renee Zellweger on ollut hänen elämänsä rakkaus. Carrey ja Zellweger tapasivat Daily Mail -sivuston mukaan Me kaksi & Irene -elokuvan kuvauksissa, jossa he ihastuivat toisiinsa.

Jim Carrey ja Renee Zellweger seurustelivat kuvausten jälkeen noin vuoden ajan. He erosivat vuonna 2000, minkä jälkeen Carrey on ollut kaksi kertaa naimisissa. Hän on silti sitä mieltä tämän 20 vuoden jälkeenkin, että vuoden kestänyt suhde näyttelijäkollegaan on ollut merkittävin hänen elämässään.