Kylie Jennerin kohun keskiöön joutunut ex-bestis julkaisi näyttäviä kuvia – paistatteli bikineissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jordyn Woods nousi viime vuonna otsikoihin pettämiskohun vuoksi Khloe Kardasjianin aviomiehen petettyä vaimoaan hänen kanssa. Sen seurauksena hän ajautui välirikkoon entisen sydänystävänsö, Kylie Jennerin kanssa.

Kohu on kuitenkin todennäköisesti vain nostanut Woodsin näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa. Nyt 22-vuotias tähti on tarjoillut seuraajilleen silmänruokaa näyttävien kuvien muodossa. Otoksissa hän paistattelee auringossa Los Angelesissa sijaitsevan kotinsa parvekkeella mustissa bikineissä.

Kylie Jenner kertoi ainakin vielä maaliskuussa, ettei hän aio antaa Jordyn Woodsille anteeksi. Sen sijaan Khloe Kardashian, jonka aviomies Tristan Thompson jäi kiinni pettämisestä Woodsin kanssa, ei ole ollut yhtä ehdoton. Hän kertoi taannoin antaneensa anteeksi kaikille osapuolille.

 

View this post on Instagram

🪐

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods) on