Nina Dobrev esitteli jäätävän bikinivartalonsa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Nina Dobrev tuli suurelle yleisölle tunnetuksi Vampyyripäiväkirjat-sarjasta. Nykyään monissa elokuvissakin näytellyt nainen ihastuttaa aina joka roolissa persoonallisella kauneudellaan. Nyt tähti esitteli bikinivartalonsa faneilleen.

Nina Dobrev on nauttinut kesästä täysin rinnoin yhdessä koiransa ja tuoreen poikaystävänsä Shaun Whiten kanssa. 31-vuotias näyttelijätär on tuoreimmissa Instagram-julkaisuissaan esitellyt näyttävää vartaloaan bikineissä ja todistanut, että hänestä olisi vaikkapa alusvaatemalliksikin.

View this post on Instagram

😶

A post shared by Nina Dobrev (@nina) on

Pitkään sinkkuna viihtynyt nainen löysi rinnalleen uuden rakkaan tänä keväänä. Nina Dobrev alkoi tapailemaan 33-vuotiasta rulla- ja lumilautailijana urheilupiireissä tunnettua Shaun Whitea. Lähipiirin mukaan Nina Dobrev ja Shaun White sopivat erinomaisesti yhteen. Pariskunta viettää aikaa tiiviisti yhdessä ja jakaa samanlaisen huumorintajun, minkä ansiosta he saavatkin nauraa toisilleen paljon.