Räppäri Megan Thee Stallionia ammuttiin: ”Olen kiitollinen, että olen elossa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Megan Thee Stallion nousi viime vuonna Billboard-listalle Hot Girl Summer -hitillään, jolla vierailivat Nicki Minaj ja Ty Dolla Sign. TikTok-sovelluksen avulla megasuosioon nousi hyvin nopeasti myös Savage-niminen kappale, joka nousi Suomessakin radiokanavien soittoon.

Nyt 25-vuotias räppäri paljasti, että hän toipuu parhaillaan leikkauksesta. Megan Thee Stallion kertoi hänen Instagram-kanavalleen kirjoittamassaan julkaisussa, että sunnuntaina aamulla häntä ammuttiin. Kyseessä ei ollut vahinko vaan rikos, jossa henkilön tarkoituksena oli vahingoittaa Megan Thee Stallionia ampumalla.

Poliisit olivat kiidättäneet naistähden sairaalaan, jossa hänen kehostaan oli leikkauksessa poistettu häneen osuneet luodit. Tällä hetkellä nainen on toipumassa välikohtauksestaan. Egan Thee Stallion on kiitollinen siitä, että hän selvisi koettelemuksestaan hengissä. Nyt hän odottaakin vain sitä, että hän pääsisi jälleen takaisin oman elämänsä pariin ja jatkamaan musiikin tekemistä.