Teinin TikTok-tempaus meni pieleen – palomiehet pelastivat vauvakeinusta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

TikTok-videota kuvanneen 14-vuotiaan tytön tempaus on mennyt koomisella tavalla pieleen. Teini jouduttiin pelastamaan palokunnan toimesta juututtuaan jumiin pienille lapsille tarkoitettuun keinuun.

Oxfordshiressä asuva Layani Maclean oli ystävineen kuvannut paikallisessa leikkipuistossa videoita, joissa he istuivat vuorotellen vauvoille ja taaperoikäisille suunnitellussa keinussa. Layani jäi kuitenkin vuorollaan siihen jumiin. Lopulta teinin äiti joutui hälyttämään paikalle palokunnan yritettyään pelastaa tytärtä tuloksetta noin 90 minuutin ajan.

Palokunta onnistui lopulta pelastamaan Layanin irrottamalla keinun saranat ja irrottamalla teinin saippuan avulla. Tytön perheen kerrotaan olevan kiitollisia pelastajille tilanteen ratkaisemisesta. Metro-lehden mukaan palokunta puolestaan totesi ettei kyseessä ollut ensimmäinen eikä todennäköisesti viimeinenkään kerta, kun heidät on hälytetty auttamaan vastaavanlaisessa pulmassa.