Josie Canseco yllättää rantakunnollaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jose Canseco on kuubalaistaustainen, mutta Yhdysvalloissa ammattiurheilijana uransa luonut baseball-tähtipelaaja. Nykyisin isä on jäämässä jälkikasvunsa varjoon, sillä hänen tyttärensä Josie Canseco tekee parhaillaan nousua mallimarkkinoille. Tuoreimpien kuvien perusteella menestyksekkäästi.

Josie poseeraa nyt julkaisemissaan kuumissa kuvissa rannalla upeissa värikkäissä bikineissä, jotka korostavat kauniisti hänen päivettynyttä vartaloaan. Kuvien perusteella Canseco voitaisiin koska tahansa kiinnittää alusvaatemerkin tai bikinimerkin malliksi. Täydellinen bikinivartalo pääsee nyt oikeuksiinsa Malibun rannalla ikuistetuissa valokuvissa.

View this post on Instagram

new digitals from home🪐

A post shared by 🤍 (@josiecanseco) on

23-vuotias Josie Canseco on urheilutähti Jose Cansecon ja Jessica Cansecon ainoa lapsi. Vanhemmat erosivat vuonna 2000 vain neljän vuoden avioliiton jälkeen. Playboyn haastattelussa mallikaunotar kertoi olevansa lopen kyllästynyt vastaamaan kysymyksiin kuuluisasta isästään.