Justin Bieber poseerasi mallivaimo sylissään: ”En voi uskoa, että hän valitsi minut”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallin uraa tekevä Hailey meni poptähti Justin Bieberin kanssa naimisiin noin kaksi vuotta sitten. Pariskunta oli jo aiemmin seurustellut, minkä jälkeen he pitivät taukoa ja elivät jonkin aikaa erillään. Yhteen palattuaan he menivät kuitenkin nopeasti kihloihin ja naimisiin, minkä jälkeen he muuttivat saman katon alle.

Justin Bieber on moneen otteeseen ylistänyt julkisesti vaimoaan ja osoittanut hänelle rakkauttaan. Nyt 26-vuotias Justin Bieber julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kaksi kuvaa, joissa 23-vuotias Hailey istuu hänen sylissään aurinkotuolissa.

Kuvissa Justin Bieber halaa kaunista mallivaimoaan. Toiseen kuvaan tähti valitsi pelkkiä sydän-emojeita, mutta toiseen mies kirjoitti suloisesti: ”En voi vieläkään uskoa, että sinä valitsit minut”. Aviopari on vaikuttanut hyvin onnelliselta yhdessä nämä ensimmäiset vuodet avioliitostaan.

View this post on Instagram

I still can’t believe u chose me @haileybieber !!

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on