Koirat haukkuivat vihaisesti toisilleen aidan takaa – eivät huomanneet sen olevan auki

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisessa mediassa on voitu nähdä huvittavia videoita, joissa koirat eivät ole uskoneet lasioven olevan auki, minkä vuoksi he eivät ole uskaltaneet astella esimerkiksi kuistilta ulos. Nyt videolla nähdään tilanne, jossa koirat eivät huomanneet aidan olevan auki.

YouTube-videolla nähdään miten pikkukoirat haukkuvat ja murisevat vihaisesti isommalle koiralle, joka on aidan takana. Koirien murina ja haukkuminen kuulostaa reviirin puolustamiselta ja juuri siltä, että mikäli aitaa ei koirien välissä olisi, niiden kommunikoiminen äityisi tappeluksi.

Videolla nähdään, että aita on kuitenkin auki. Onneksi koirat eivät huomaa aidassa olevaa rakoa vaan jatkavat toisilleen räksyttämistä pienen etäisyyden takaa, koska muuten ihminen joutuisi koomisen tilanteen kuvaamisen sijaan toimia koirien välien selvittelijänä.