Orlando Bloomin sydän särkyi – rakas koira on karkuteillä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Orlando Bloom elää tällä hetkellä hyvin onnellista aikaa tulevan vaimonsa Katy Perryn kanssa. Pariskunta odottaa ensimmäistä yhteistä lastaan, jonka on määrä syntyä elokuussa. Nyt pariskunnan onnea varjostaa kuitenkin perheen lemmikin katoaminen.

Orlando Bloom ilmoitti rakkaan koiransa Mightyn katoamisesta hänen Instagram-kanavallaan. Pienikokoinen Mighty oli kadonnut Kaliforniassa Montecitossa. Nyt 44-vuotias näyttelijätähti toivookin saavansa sosiaalisen median kautta apua koiran etsintöihin.

Orlando Bloom kertoi koiran olevan sirutettu, minkä lisäksi kaulapannassa lukee hänen puhelinnumeronsa. Bloom toivoo, että ihmiset ilmoittaisivat kaikki mahdolliset havaintonsa hänelle ja koira löytäisi tiensä takaisin hänen luokseen. Orlando Bloom ikävöi rakasta lemmikkiään ja kertoo hänen sydämensä olevan särkynyt.