Henry Cavill sekoitti kiimaisten fanien päät – hihattomassa paidassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Man of Steel -elokuvasta ja Netflixin The Witcher -sarjasta tunnettu Henry Cavill on laittanut faniensa päät pyörälle. Syynä on tuore viraalivideo, jossa hän kokoaa pelaamiseen tarkoitettua PC-tietokonetta.

Suuri osa katsojista ei ollut suinkaan innoissaan videosta pelkästään sen teknisen puolen vuoksi. Videota kuumaksi hehkuttaneisiin faneihin vetosi hihattomaan paitaan pukeutuneen Cavillin treenattu olemus. Taustalla kuultiin Barry Whiten musiikkia.

Henry Cavill tunnetaan innokkaana pelaamisen harrastajana. Hän on muun muassa kertonut halunneensa The Witcherin pääroolin sarjan maailmaan sijoittuneiden pelien vuoksi. Keväällä tähti julkaisi myös videon, jossa hän paljasti viettäneensä korona-aikaa maalaten Warhammer-miniatyyripelin figuureja.