Victoria Beckham muisteli lapsuuttaan – kouluaikana häntä kiusattiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Victoria Beckham tuli aikoinaan kuuluisaksi Spice Girls -tyttöbändin jäsenenä. Nykyään nainen toimii kuitenkin myös muotisuunnittelijana ja on aikeissa kasvattaa Victoria Beckham -brändistään tunnettua nimeä myös hyvinvoinnin ja terveyden saralla. 

Nyt 46-vuotias Victoria Beckham on paljastanut, että kouluaika ei ollut hänelle lapsena mukavaa. Beckham oli Daily Mail -sivuston mukaan kertonut olleensa koulussa se kömpelö tyttö, minkä vuoksi hän jäi usein yksin.

Victoria Beckham muisteli, että häntä on koulussa kiusattu eikä hänellä ollut juurikaan ystäviä. Sen vuoksi neljän lapsen äiti onkin yrittänyt opettaa yhdeksänvuotiasta Harper-tytärtä ottamaan huomioon myös hiljaiset lapset ja puhumaan juuri heille, jotka jäävät porukan ulkopuolelle.