Ellie Goulding pitää itsenäisyydestään kiinni – ei suostunut avoliittoon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen poptähti Ellie Goulding meni Caspar Joplingin kanssa naimisiin noin vuosi sitten. Nyt 33-vuotias laulaja on paljastanut, että hän ei kuitenkaan asu saman katon alla 28-vuotiaan rakkaansa kanssa. Ellie Goulding asuu tällä hetkellä Lontoossa ja Caspar Jopling Oxfordissa, koska hänen opintonsa ovat vielä yliopistolla kesken.

Goulding on kertonut, että hän pitää tätä järjestelyä hyvin toimivana. ”Rakastan aviomiestäni, mutta rakastan myös itseäni”, tähti kommentoi Daily Mail -sivuston mukaan.

Ellie Goulding pitää yksin olemisesta. Hänen mielestään on mahtavaa, että hän voi olla naimisissa, mutta silti asua yksin ja saada paljon omaa aikaa. Gouldingin mukaan avioparinkaan ei tarvitse olla koko ajan yhdessä. 

Ellie Goulding on tunnettu useista megahiteistään, joista suosituimpia ovat muun muassa Outside ja Fifty Shades -elokuvan tunnusmusiikkina soinut Love Me Like You Do. Tällä hetkellä artisti valmistautuu uuden Brightest Blue -albuminsa julkaisuun.