Jennifer Lopez näyttävässä kuvassa – nahkainen asu tihkuu seksiä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Latinotähti Jennifer Lopez ei ole pelkästään kaunis ja hyvä laulaja vaan todellinen monitaituri. 50-vuotias Jennifer Lopez on tanssija, näyttelijä, laulaja, kirjailija ja tuottaja, minkä lisäksi hän on suunnitellut nyt myös oman kenkämalliston.

Jennifer Lopez lanseerasi oman kenkämallistonsa 9. maaliskuuta. Nyt tähti nähdään upeassa kuvassa, jossa hän mainostaa yhtä mallistonsa kenkäparia seksiä tihkuvassa kuvassa.

Jennifer Lopezilla on kuvassa yllään musta nahkainen toppi ja nahkaiset pikkuhousut, joissa on haarakappaleeseen saakka yltävä vetoketju. Kuvassa huomiota vaativat myös naisen linjakkaat reidet ja sääret sekä tietenkin korkeakorkoiset kengät, joissa upeat soljet muodostavat jalkapöydän päälle näyttävän ristikon.

Jennifer Lopez pääsi ensimmäisen kerran kenkien suunnittelemisen makuun kolme vuotta sitten kun hän julkaisi oman Giuseppe for Jennifer Lopez -nimeä kantavan kenkämalliston vuonna 2017. Uusi mallisto kantaa nimeä JLO JENNIFER LOPEZ ja se on tullut myyntiin vain Designer Shoe Warehouse -verkkokauppaan.