Supermalli esitteli käsitreeninsä – vastuksena pelkkää ilmaa

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Supermalli Elsa Hosk nähdään usein hyvin näyttävissä kuvissa, joissa hän esittelee vartaloaan seksikkäissä alusvaatteissa ja bikineissä. Nyt 31-vuotias Elsa Hosk esitteli videolla miten hän pitää käsivartensa hyvin treenattuina.

Moni voisi kuvitella, että käsitreeniin tarvitaan joko käsipainoja tai esimerkiksi punnertamista lattialla. Näin ei kuitenkaan ole, mikä käy hyvin ilmi Elsa Hoskin julkaisemalta Instagram-videolta. Hosk esittelee ohjaajansa kanssa käsitreenin, jossa pelkkä ilma toimii vastuksena.

Elsa Hosk esittelee ohjaajansa Meganin kanssa miten naiset voivat saada upeat käsivarret tanssimalla. Naiset tekevät musiikin tahdissa erilaisia pumppaavia liikkeitä. Viiden minuutin treeni vaikuttaa melko tehokkaalta, sillä jo kahden minuutin aikana Hosk kertoo käsivarsiensa olevan tulessa.