Nainen söi viisi päivää kuin Beyonce – tässä lopputulos

Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni laihduttaja päätyy kokeilemaan mitä erikoisimpia dieettejä yrittäessään karistaa muutaman kilon vyötäröltään. Julkkiskaunottaret yleensä noudattavat ammattilaisten tekemiä ruokavalioita, joiden avulla he pystyvät ylläpitämään upean ulkonäkönsä. Sen vuoksi moni lähteekin kokeilemaan niksejä, jotka heidän kohdallaan näyttävät toimivan.

Candace Lowry pitää videoblogia, jossa hän testailee erilaisia ruokavalioita. Tällä kerralla nainen päätti ottaa lähempään tarkasteluun Beyoncen syömistottumukset. Lowry päätti kokeilla syödä kuin Beyonce viiden päivän ajan.

Viisi päivää saattaa tuntua lyhyeltä ajalta, mutta uusien ruokailutottumusten ja mielitekojen kanssa päivät voivatkin tuntua yllättävän pitkiltä. Ruokavalio on vegaani ja gluteeniton, joten naisen tulee muuttaa tavallisia ruokailutottumuksiaan melko paljon. Naisen tuli laittaa itse ruokaa dieetin aikana todella paljon, mutta hän oli yllättynyt siitä miten maukkaita vegaaniruoat olivat ja miten edulliseksi syöminen tuli.