Poptähti adoptoi kaksi 18-vuotiasta poikaa – avautuu nyt kokemuksistaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australialainen laulaja ja lauluntekijä Sia adoptoi noin vuosi sitten kaksi 18-vuotiasta poikaa, jotka olisivat ikänsä puolesta pudonneet sijaiskotijärjestelmän ulkopuolelle ja joutuneet omilleen. Artistista tuli pian myös isoäiti kun toinen pojista sai tyttöystävänsä kanssa kaksoset.

Sia kertoi nyt Good Morning America -ohjelmalle antamassaan haastattelussa, että ensimmäinen vuosi poikien kanssa oli hyvin haastava. Vuosi oli täynnä ylä- ja alamäkiä, mutta nyt he ovat läheisempiä kuin koskaan ja muodostaneet oman perheensä.

44-vuotias Sia on onnellinen siitä, että hän päätti adoptoida nuorukaiset. Sia on kokenut pystyneensä auttamaan poikia, koska hän kykenee rahallisesti tarjoamaan heille sellaista hoitoa, jota he tarvitsevat lapsuusaikana syntyneiden henkisten traumojen käsittelemiseen.