Dwayne ”The Rock” Johnson paljasti: ”Halusin oikeasti country-laulajaksi”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Entinen showpainija ja nykyinen toimintatähti Dwayne ”The Rock” Johnson on tämän hetken suurimpia Hollywood-tähtiä. Mies kuitenkin suunnitteli aikoinaan ryhtyvänsä country-laulajaksi. Hän vietti nuoruudessaan runsaasti aikaansa Tennesseen musiikkipiireissä.

Dwayne Johnson eli 15-vuotiaana rähjäisessä motellissa legendaarisessa country-musiikin tyyssijassa Nashvillessa. Kuuluisan laulajan ura oli yksi hänen suurimmista haaveistaan, kunnes hän aloitti amerikkalaisen jalkapallon pelaamisen. Lopulta mies vaihtoi show-painijan uralle, hän kertoi Instagram-livessä.

Näyttelijä ja ex-vapaapainija Dwayne ”The Rock” Johnsonin nuoruuden edesottamuksiin päästään pian tutustumaan tv-sarjan muodossa. Hänen tähdittämänsä Young Rock -nimisessä sarjassa seurataan miehen kouluvuosia. Mies esiintyy myös itse sarjassa.