Jessica Edströmin bikinien yläosa petti – retkahti auki kesken kuvausten

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vähissä vaatteissa usein sosiaalisen median kuvissaan viihtyvä suomalainen malli Jessica Edström vie nykyisin Suomea maailmankartalle upean vartalonsa avulla. Karanteeni ei ole juurikaan hidastanut muodokkaan kaunottaren kuvien julkaisemista.

Tällä kertaa Jessica on poseerannut niukoissa bikineissä suomalaisessa rantamaisemassa. Ensimmäisessä kuvassa yläosa pysyy vain hädin tuskin kiinni yhdellä nepparilla, mutta hetkeä myöhemmin se petti ja yläosa avautui. Toisessa kuvassa nähdäänkin miten tilanteelle naurava Edström yrittää pitää yläosaa povensa peittona.

Pietarsaaresta kotoisin oleva Jessica Edström on kansainvälisesti yksi seuratuimmista suomalaisista mallikaunottarista 270.000 seuraajallaan. Hän on asunut ympäri maailmaa ja saavuttanut julkkisstatuksen glamourmallina. Jessican ystäväpiiriin lukeutuu esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnettu povipommi Claudia Romani.