Kissanpentu opetti koiran leikkimään – riemulla ei ollut rajaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monissa perheissä on lemmikkeinä sekä kissoja että koiria. Usein niiden yhteiselo sujuu melko leppoisasti, mutta toisinaan kissojen ja koirien erilainen luonne tulee kuitenkin esille huvittavilla tavoilla. Nyt videolla nähdään erään perheen koira ja kissa, jotka ovat opetelleet leikkimään yhdessä.

Koirat ja kissat leikkivät hieman eri tavoilla. Nyt YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, jossa koira on viimeinkin oivaltanut miten pienen kissanpennun kanssa oikein leikitään. Koira pitää narua hampaidensa välissä ja liikuttaa sitä niin, että kissanpentu saa jahdata sitä ja hyökkäillä naruun kiinni.

Koira liikuttelee narua ihmeissään ja katsoo miten kissa seuraa narun päätä joka paikkaan. Videon taustalla kuullaan lemmikkien omistaja, joka kommentoi tilannetta huvittuneena ja toteaa, että nyt ystävykset taisivat viimein ymmärtää miten leikkiminen toimii.