Uskomaton näky – mies harrasti vesihiihtoa yli kolmimetrisillä puujaloilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vesihiihto on jo sellaisenaan vauhdikas laji, mutta eräs mies päätti tehdä siitä vielä moninkertaisesti hurjempaa. Hän harrasti vesihiihtoa puujalkojen varassa.

Yhdysvaltojen Minnesotassa asuva Chris Dens nousi 3,3 metriä korkeiden puujalkojen päälle ja kiiti Hartley-järven pinnalla veneen perässä. Mies oli aloittanut tempauksen harjoittelun ensin metrin pituisilla puujaloilla. Tämän jälkeen hän oli siirtynyt vähitellen pidempiin puujalkoihin.

30-vuotias Dens kertoo saaneensa inspiraation tempaukselle nähtyään videon Glenn Sperrystä vesihiihtämässä 2,4 metrin pituisilla puujaloilla. Dens oli ollut asian tiimoilta yhteydessä Sperryyn ja saanut häneltä vinkkejä puujaloilla vesihiihtämiseen. UPI-uutissivuston mukaan mies selvittää parhaillaan Guinness World Recordsilta, tuliko hän rikkoneeksi maailmanennätyksen.