Christina Milian upeissa alusvaatekuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja-näyttelijä Christina Milian tuli alunperin tunnetuksi näyttelijänä ja televisiotähtenä, mutta vaihtoi sittemmin artistiuralle. Musiikkiura loppui kuitenkin riitoihin levy-yhtiön kanssa, ja sen jälkeen Christina on keskittynyt lähinnä perhe-elämään ja lomailuun jälkikasvunsa ja miehensä Matt Pokoran kanssa.

View this post on Instagram

Look 2 Brighter Daze 💘 @savagexfenty #savagexambassador

A post shared by Christina Milian (@christinamilian) on

Rihannan Savage X Fenty -malliston mallina nykyisin toimiva entinen teinipoppari on nyt esitellyt vartaloaan poikkeuksellisen näyttävästi, sillä hän herkuttelee alusvaatteisillaan tuoreessa somekuvassa. Ainakin Christinan miespuoliset fanit lienevät innoissaan näkemästään.

Teinitähtenä läpimurtonsa aikoinaan tehnyt 37-vuotias Christina Milian meni vuonna 2009 naimisiin muusikko The-Dreamin kanssa, kun pari vihittiin Las Vegasissa. Heille syntyi Violet-tytär, mutta aviero tuli jo seuravana vuonna. Christina on julkaissut kolme albumia, joiden nimet ovat Christina Milian, It’s About Time ja So Amazin’.