Nainen kopioi Frendit-sarjan vaatetyylit – 90-luvun asut sopisivat tähän päivään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Frendit-sarjassa seurattiin kuuden aikuisen ystävyksen elämää Manhattanilla. Sarjan ensimmäinen jakso julkaistiin vuonna 1994, ja kymmenen kautta myöhemmin päätösjakso lähetettiin vuonna 2004. Moni muistelee sarjaa edelleen lämmöllä ja katselee vanhoja jaksoja vieläkin.

Muotivaikuttaja Sarah Zarafa kopioi Instagram-kuvissaan vanhojen Frendit-jaksojen roolihahmojen tyylit ja toi asut tähän päivään. Kuvien myötä on selvää, että sen ajan muoti on tehnyt vahvasti paluun. Nainen ei erottuisi katukuvasta negatiivisesti pukeutuessaan samalla tavalla kuin sarjan tähdet lähes 30 vuotta sitten.

Sarjaa kuvattiin yhden vuosikymmenen ajan. Tänä aikana roolihahmot kehittyivät ja heidän tyylinsä muuttui ajan trendien mukaisesti. Tällä hetkellä moni 90-luvun muoti-ilmiöistä on tehnyt paluunsa, minkä vuoksi ensimmäisten tuotantokausien asut voisivat hyvinkin olla tämän päivän katumuotia.