Kahden lapsen äiti katosi – poikaystävä osti seuraavana päivänä lapion, uusia vaatteita ja siivoustarvikkeita

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Michiganissa asunut kahden lapsen äiti Amber Griffin katosi 24. kesäkuuta. Poliisi epäilee naisen poikaystävän tappaneen hänet ja hävittäneen ruumiin. Valitettavasti 27-vuotiaan naisen ruumista ei ole löydetty.

Poliisilla on kuitenkin riittävästi näyttöä siitä, että poikaystävä Derek Hortonia voidaan syyttää murhasta. Amber Griffin oli soittanut katoamisyönään hätäkeskukseen, mutta puhelussa ei kuulunut muuta kuin kamppailuääniä. Griffinin äiti teki tyttärestään katoamisilmoituksen seuraavana päivänä.

Poliisit alkoivat tutkia katoamista tarkemmin ja pariskunnan asuntona toimineesta asuntovaunusta löydettiin verta. Horton pidätettiin ensin pahoinpitelystä. Tutkintanimike muuttui kuitenkin murhaksi, kun poliisit saivat käsiinsä valvontakameran tallenteen kaupasta. Mies oli ostanut lapion, uudet vaatteet sekä siivoustarvikkeita.

Hortonin lisäksi pidätettiin kaupassa seuramiehenä ollut Julice Haggerty. Häntä syytetään todistusaineiston peittelystä. Griffinin ruumista ei ole löydetty suurista etsinnöistä huolimatta, Daily Mail uutisoi.