Taapero yritti syödä väsyneenä – silmät painuvat väkisin kiinni

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienten lasten syömisen katseleminen on hellyttävää ja vanhemmille melko palkitsevaa. Lapsen syödessä vanhempi tietää, että lapsella on hyvä olo, päivä tulee menemään hyvin ja luultavasti nukahtaminenkin onnistuu illalla ongelmitta. Osa pikkuisista meinaakin torkahtaa jo ruokapöydässä.

Väsyneenä aterioivan lapsen seuraaminen voi olla todella huvittavaa katsottavaa. Nyt videolla nähdään hellyttävä tilanne, jossa rättiväsynyt taapero yrittää selvitä iltapalansa syömisestä ennen kuin hän nukahtaa.

Videolla nähdään miten lapsi yrittää pystyä syömään vaikka hän on silminnähden todella väsynyt. Vanhempi on seurannut tilannetta vierestä ja onnistunut tallentamaan kamerallaan hauskan tilanteen, jossa pikkuinen nukahtelee jatkuvasti kesken syömisen.