Ice-T kertoi ilouutisen – koronaan sairastunut Cocon isä on toipumassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Glamourmalli Coco Austinin isän Steve Austinin kerrottiin taannoin olevan sairaalassa erittäin huonossa kunnossa ja hengityskoneessa koronavirukseen sairastumisen vuoksi. Mies taisteli hengestään koronavirusta vastaan ja räppäri Ice T:n puoliso ja kurveistaan tunnettu kaunotar oli surun murtama, koska ei päässyt auttamaan rakasta isäänsä.

63-vuotias Steve Austin on taistellut hengestään Arizonan Glendalen sairaalassa, jossa hänellä todettiin keuhkokuume molemmissa keuhkoissa. Nyt Ice-T välitti huolestuneille faneilleen ilouutisen, jonka mukaan appiukon tilassa on tapahtunut käänne parempaan.

Räppäri kertoi, että Cocon isä on taistellut koronaa vastaan jo neljän viikon ajan, ja saa edelleen lisähappea happiviiksien kautta. Tällä tietoa Steve Austin voi päästä sairaalasta jo tällä viikolla.