Blac Chyna puolustaa Kanye Westiä: ”Kaikkea ei kannata panna hulluuden piikkiin”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianin kuuluisaa perhettä vastaan oikeudessa asti taistellut kohumalli Blac Chyna ymmärtää, että Kanye Westin sekavissa twiiteissä piilee totuuden siemen. Hänen mukaansa mies on vakavasti mielenterveysongelmainen ja tarvitsee apua, mutta hän puhuu myös asiaa.

Blac Chyna on vihannut ex-miehensä Rob Kardashianin äitiä Kris Jenneriä siitä asti, kun matriarkkamanageri päätti lopettaa pariskunnan elämästä kertoneen realityohjelman. Blac Chynalla meni sievoinen summa rahaa ohi suun ja hän haastoi koko perheen oikeuteen vuonna 2017. Hänen mukaansa Kris Jenner oli valehdellut hänestä asioita.

Kanye West on äskettäin kirjoittanut poistamiin Twitter-julkaisuihin, että Kim Kardashian ja Kris Jenner yrittävät pakottaa hänet hoitoon väkisin. Lisäksi hän on luonnehtinut vaimonsa äitiä lempinimellä Kris Jong-Un. Blac Chyna puolustaa Kanye Westiä, Page Six raportoi.