Muistatko Heidi Montagin? Esitteli nyt rintavakonsa lähikuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu The Hills -sarja sai sittemmin myös jatkoa, kun uudistettu The Hills: New Beginnings nähtiin televisiossa. Alkuperäisen sarjan tunnetuimpiin tähtiin lukeutui Heidi Montag, sittemmin Heidi Pratt, joka aiheutti vuosia sitten kohuotsikoita viikoittain.

Viime vuosina Heidi Montag on pitänyt hiljaiseloa sosiaalisessa mediassa ja muutenkin julkisuudessa, mutta julkaissut kuitenkin ajoittain sisältöä sosiaalisessa mediassa. Nyt hän esittelee rannalla kuvatussa videossa rintavakonsa melko lähietäisyydeltä. Julkisen uran sijaan Heidi on keskittynyt viime aikoina perhe-elämään.

Taannoin Kristin Cavallari sai omaan realityohjelmaansa mukaan The Hillsistä tutut Audrina Patridgen ja Heidi Prattin. Naiset keskustelivat avoimesti ystävyyssuhteiden loppumisesta. Silloin Heidi avautui ensikerran muun muassa siitä minkä vuoksi hänen ja Lauren Conradin välit menivät alun perin poikki. Heidin mukaan Conrad kiristi silloista parasta ystäväänsä jättämään oman poikaystävänsä, joka on hänen nykyinen aviomiehensä.