Nerokasta! Omistaja keksi keinon saada koiran leikkimään itsekseen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koirilla on etenkin pentuina runsaasti ylimääräistä energiaa, joka pitäisi purkaa leikkien tai lenkkien muodossa. Aina ei kuitenkaan tunnollisimmillakaan koiranomistajilla ole yksinkertaisesti aikaa leikittää ylivilkasta pientä koiraa.

Eräs kanadalainen koiranomistaja tuli vahingossa keksineeksi keinon saada 13-viikkoisen kultaisennoutajan leikkimään itsekseen. Hauskalla viraalivideolla Jeeya-niminen koira pitää mielensä ja kehonsa virkeänä yrittämällä napata omaa talutushihnaansa lipaston laatikkoa ympäri.

Omistaja kertoo palanneensa eräänä päivänä lenkiltä Jeeyan kanssa, Koira oli juossut sisälle edeltä, ja omistajan huvitukseksi hän löysi eläimen yrittämässä saada kiinni omaa hihnaansa. Yritys palkittiin, sillä lopulta Jeeya onnistui siinä.