Vauvan sukupuolenpaljastus päättyi tappeluun – tuleva äiti sai iskun leukaan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Iloista perhetapahtumaa odottava pariskunta oli järjestänyt Floridan St. Petersburgissa sijaitsevaan kotiinsa juhlat, jossa oli tarkoitus paljastaa tulevan pienokaisen sukupuoli. Valitettavasti iloinen vauvajuhla sai karun lopun perheen riitelyn takia.

Kuudennella kuukaudella raskaana oleva nainen oli pyytänyt miehensä veljeä, Marshall Richardsonia, lopettamaan lasten lähellä tupakoimisen. Mies ei kuitenkaan totellut kehoitusta ja raskaana ollut nainen alkoi nimitellä Richardsonia. Tunteet kuumenivat ja Richardson otti yhteen veljensä kanssa.

Sunnuntain juhlatapahtuman tunnelma kuumeni entisestään ja nainen jatkoi tulevan lapsensa sedän haukkumista. Tällöin mies tempaisi nyrkillä raskaana olevaa naista kasvoihin. Poliisit saapuivat paikalle pidättämään miehen, joka on joutunut hankaluuksiin lain kanssa monta kertaa aiemminkin, The Smoking Gun uutisoi.