Netflixin uutuussarja kertoo mysteerien maailmasta – esimakua trailerissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ratkaisemattomat rikostapaukset, oudot tapahtumat ja selittämättömät ilmiöt kutkuttavat ihmisten mielikuvitusta vuosikymmenestä toiseen. Pian niihin sukelletaan Netflixin sarjassa Unsolved Mysteries.

Unsolved Mysteries -sarjassa tutustutaan niin erilaisiin rikos- ja katoamistapauksiin kuin väitettyihin paranormaaleihin ilmiöihinkin. 1. heinäkuuta Netflixissä alkavasta sarjasta saadaan esimakua tuoreen trailerin muodossa.

Unsolved Mysteries on monille suomalaiskatsojille uusi nimike, mutta Yhdysvaltalaisille se on tullut tutuksi jo vuonna 1987 alkaneen alkuperäisen sarjan muodossa. Sarjan uuden version taustalla ovat sekä alkuperäisen Unsolved Mysteriesin luojat että Netflixin suositun scifisarja Stranger Thingsin tuottajat.