Poliisi etsii Vihdissä paennutta mopoilijaa – tarkat tuntomerkit julkaistiin

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Länsi-Uudenmaan poliisilaitos on julkaissut tarkat tuntomerkit mopoilijasta, joka oli ajanut Vihdissä poliisia karkuun viime viikonloppuna. Mopoilija oli ajanut Lohjalle, kunnes poliisit olivat kadottaneet näköyhteyden siihen.

Mopoilija ajoi poliisia karkuun kilvettömällä ja valottomalla mopolla 26. heinäkuuta puolen yön jälkeen. Poliisi havaitsi mopon Vihdissä Myllylammentien ja Kehätien risteyksessä, josta mopoilija pakeni Kehätietä Lohjan suuntaan. Pako jatkui Lohjanharjuntien vieressä kulkevaa kevyenliikenteenväylää kohti Lohjaa. Viimeinen havainto moposta oli Lohjalla Hakulintiellä Perttilän koulun pihalla.

Mopon tuntomerkit: Tarrattomat valkoiset katteet, sininen ohjaustanko ja katurenkaat. Kuljettajan tuntomerkit: Valkoinen kypärä, ajolasit joiden merkki ”LAZER”, musta reppu, valkoinen huppari, mustat farkut ja Vans-kengät. Poliisi tutkii tapahtunutta liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Havainnot moposta tai mopoilijasta pyydetään ilmoittamaan Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen esikäsittely-yksikköön. puhelinnumeroon 0295438240.